Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Vinterfötter

Det är lätt att glömma bort fötterna på vintern eftersom de flesta av oss gömmer dem i tjocka yllestrumpor och skor. Men med rätt skötsel och vård kan dina fötter se mycket friskare ut, något som gläder både dig och dina fötter.

1Problemområden

Några av de problem man oftas får kämpa med när viterkylan slår till är torra, spruckna hälar och förhårdnader. Varför inte utnyttja de långa och märka viterkvällarna till att ge dina fötter lite extra vård? Några av de rekommenderade produkterna är följande.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Under vintermånaderna kan låga temperaturer och centralvärme göra att spruckna hälar förvärras. I detta fall är en produkt som innehåller urea den bästa lösningen, som Flexitol Heel Balm. Flexitol Heel Balm innehåller 25 % urea och har en kliniskt bevisad återfuktande effekt mot torra och spruckna hälar.

Step-2.jpg

3Återfuktande Foot Cream

Exakt som på sommaren, där dina fötter synas, skall du under vinteren fortsätta att vårda dina fötter, eftersom kylan gör att huden torkar ut vilket kan leda till spruckna hälar.

Step-3.jpg