Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Vackra fötter

Alla vill vi se så bra ut som möjligt, och fastän man brukar säga att skönheten ligger i betraktarens öga så lär väl knappast förhårdnader, torra och spruckna hälar, vara till någon hjälp. Så, följ dessa steg för vackra och välmående fötter.

1Steg 1

Se till att använd rätt sorts skor. Obekväma skor och fel skostorlek kan vara orsaken till många olika problem. Försök även att undvika skor med öppen häl eller tunn sula om du har problem som torra och spruckna hälar, och åtgärda problemen effektivt med vår Heel Balm.

 

 

Step-1.jpg

2Steg 2

Låt fötterna andas, ta av skor och strumpor på kvällen. På kvällen kan du även använda Moisturising Foot Cream för lite extra vård.

Step-2.jpg