Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Sommarfötter

Under sommarsäsongen hamnar fötterna oftare i blickfånget. I synnerhet när solen skiner på bara tår!

1Problem på sommaren

Några vanliga problem på sommaren är bland annat spruckna hälar och förhårdnader. Nu slipper du oroa dig eftersom Flexitols formuleringar är speciellt utformade för att mjuka upp huden på mycket torra och spruckna hälar och fötter. Några produkter som lämpar sig väl till sommaren är följande.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Vår Heel Balm ger dig en bekymmersfri sommar eftersom den återfuktar torra och spruckna hälar och fötter. Blandningen består av 25 % urea och effektiva mjukgörande medel som bidrar till friskare, lenare och intensivt närd hud.

Step-2.jpg

3Återfuktande Foot Cream

Varmt väder kan lätt torka ut dina fötter. Vår Moisturising Foot Cream innehåller en lätt och mild blandning av mjukgörande ämnen som absorberas snabbt och mjukar upp och vårdar din hud.

Step-3.jpg