Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Semesterfötter

Sol och strand kan orsaka problem för dina fötter. Packa dessa produkter i resväskan så får du garanterat en bekymmersfri semester.

1Semesterlediga fötter

Semestern är till för att slappna av och ha kul, och det sista du vill är väl att skämmas över dina fötter eller oroa dig för sprickor eller torr hud. Vad är bättre än att bära ett par fräcka flipflops eller stiliga sandaler?

Step-1.jpg

2Möjliga problem

Några av problemen som kan göra din resa mindre behaglig är torra hälar, förhårdnader och flagnande hud. Ta det lungt, här får du några semestertips som kan vara till stor hjälp både innan och under semestern.

Step-2.jpg

3Återfuktande Foot Cream

Klargör dina fötter inför semestern. Regelbunden användning av vår Återfuktande Foot Cream mjukar snabbt upp huden tack vare den lätta och milda blandningen av återfuktande ämne, och om dina fötter känns torra under semestern återställer denna rika och effektiva fotkräm snabbt huden så att den blir friskare och mer välnärd.

Step-3.jpg

4Heel Balm

Semestern innebär nästan alltid att dina fötter belastas lite extra, men med vår Heel Balm kan du enkelt återfukta torr och flagande hud. Den koncentrerade formuleringen har utvecklats för att återställa hudens naturliga fuktbalans och innehåller 25% urea i en rik, len och mjukgörande bas.

Step-4.jpg