Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

På jobbet

Om du har ett arbete där du står eller går mycket innebär detta en ökad belastning på dina fötter. Står du eller går mycket kan friktion och tryck orsaka problem för dina fötter.

1Möjliga orsaker

Även om du trivs väldigt bra på ditt jobb innebär det inte att samma sak gäller för dina fötter. Några av problemen kan vara följande:

  • Förhårdnader
  • Torra, spruckna hälar

Jobbrelaterade problem kan dock behandlas med produkter som är speciellt utformade för ändamålet:

Step-1.jpg

2Heel Balm

Vår Heel Balm återfuktar hud, och innehåller återfuktande ingredienser som vårdar och återfuktar huden.

Step-3.jpg

3Återfuktande Foot Cream

Regelbunden användning av vår Moisturising Foot Cream ger nytt liv åt hårt arbetande fötter. Återfuktande Foot Cream mjukar upp och återfuktar mycket torr hud. Den rika och högkoncentrerade basen är berikad med vitamin E och innehåller 10 % urea. Denna milda och snabbt absorberande kräm är lämplig för personer med tendens till mycket torra ben och fötter.

Step-4.jpg