Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Moderiktiga fötter

Vare sig du bär skyhöga klackar, bekväma brogues, coola platåskor eller moderiktiga mules, så behöver inte dina fötter falla offer för de senaste modenyckerna. Med rätt vård och skötsel kan dina fötter se läckra ut utan att du behöver begränsa dina valmöjligheter.

1Möjliga orsaker

Det stora utbudet av skor och stövlar på marknaden innebär att vissa av dem kommer att orsaka påfrestningar på dina fötter mer än andra. Detta kan leda till ett antal problem som vanprydande förhårdnader, torra och spruckna hälar och flagnande hud.

Allt detta kan göra att du känner dig illa till mods och får dåligt självförtroende när det är dags att välja vilka skor du ska ha på dig. Vi kan hjälpa dig ta steget ut med stil med lösningar från Flexitols produktutbud som alla har utformats för att effektivt erbjuda hjälp för specifika hudproblem.

Step-1.jpg

2Hard Skin and Callus Balm

Vad är värre än vanprydande förhårdnader när du så gärna vill följa de senaste skotrenderna? Vår Hard Skin and Callus Balm börjar verka omedelbart, exfolierar skonsamt den hårda huden och återfuktar de nya hudlagren på djupet.

Step-2.jpg

3Heel Balm

Sandaler och skor med öppen häl är snygga att bära året runt. Men både sommarvärmen och vinterkylan kan ha en negativ effekt på dina hälar. Det är här som vår Heel Balm kan komma till undsättning eftersom den effektivt återställer hudens naturliga elasticitet.

Step-3.jpg

4Nail Revitaliser Gel

Vanprydande naglar är knappast en modetrend och kan få dig att undvika skor med öppen tå. Inte nu längre. Vår Nail Revitaliser Gel är ett bekvämt sätt att sköta och konditionera skadade, missfärgade och förtjockade naglar.

Step-4.jpg