Åtgärda specifika fotproblem med hjälp av Flexitols effektiva produkter. Produkterna har utvecklats för att ge synliga resultat på endast tre dagar. Snabbverkande och medicinskt bevisat återfuktande verkan på torra, spruckna hälar.

När du har blivit av med ditt fotproblem måste du se till att upprätthålla fuktbalansen för att problemen inte ska uppstå igen. Flexitols återfuktande kräm mjukar upp och vårdar torra fötter/torr hud och ger huden näring.

Aktiva fötter

Nästan alla slags fysiska aktiviteter innebär en ökad belastning på dina fötter. I full spurt exempelvis belastar genomsnittspersonen sina fötter med 226–273 kg per steg. Då kan du föreställa dig vilken negativ påverkan detta kan ha på lång sikt. Även om du inte tänker delta i maratonlopp så påverkas ändå dina fötter avsevärt av ett aktivt liv.

1Möjliga problem

Problemen uppstår på grund av friktionen och trycket mot dina fötter, exempelvis om du jogar ofta och efterson the är hälarna som rör marken först så har de självklart behov för lite extra omsorg.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Återfukta snabbt dina spruckna och torra hälar med vår högkoncentrerade, återfuktande och kliniskt bevisat effektiva Heel Balm. Och vill du se resultat redan efter en dag kan du välja Heel Balm, som snabbt och effektivt återställer och återfuktar torra och spruckna hälar.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Nåar di hud är återfuktad och börja se friskare ut, rekommenderar vi att använda Flexitol Moisturising Foot cream som en del av en bra fotvård. Bra fotvård åar minst lika viktig som...

Step-3.jpg